Despre noi

Fidelis Grup este o firma dinamica, aflata in plina dezvoltare, avand drept tinta principala piata industriala romaneasca. Infiintata in 2003, divizia de aparatura de masura si control a crescut permanent ca importanta, portofoliul de produse diversificandu-se prin introducerea unor noi game.

Domeniile de masura si control carora li se adreseaza produsele distribuite de Fidelis sunt presiunea, nivelul, debitul si temperatura.

In momentul de fata Fidelis este distribuitor autorizat al Badotherm-AMC si reprezentant in Romania al Aplisens Polonia, Delta-Mobrey Marea Britanie si Armano Germania.

Produsele distribuite de Fidelis sunt fabricate de catre firme ce au un sistem al calitatii certificat si corespund cerintelor Uniunii Europene.

La cerere, produsele pot fi insotite de certificate de etalonare privind incadrarea in parametrii metrologici emise de laboratoare acreditate sau atestate.

Clientii reprezentativi ai Fidelis activeaza in industria chimica, petrochimica si energetica. Dintre celelalte sectoare de activitate pe care le deserveste Fidelis mentionam: industria alimentara si a bauturilor, industria siderurgica, transportul si distributia gazelor, industria miniera.

Echipa de vanzari Fidelis, formata din ingineri si specialisti in vanzari industriale cu experienta este pregatita sa raspunda oricarei solicitari din partea clientilor, indiferent de domeniul de activitate si de specificul tehnic al fiecaruia.

Informatii tehnice detaliate, adaptate cerintelor punctuale pot fi oferite de catre reprezentantii Fidelis fie la sediul societatii dvs., fie la manifestarile de profil.